15:30 23.05.2015

Аброськін: зрадники, звільнені з міліції за дискредитацію, відновлюються за рішенням суду

2 хв читати
Аброськін: зрадники, звільнені з міліції за дискредитацію, відновлюються за рішенням суду

Рішенням Донецького окружного адміністративного суду в органах внутрішніх справ відновлені 29 співробітників, звільнених за дискредитацію, порушення дисципліни і законності, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"З початку проведення антитерористичної операції з органів внутрішніх справ Донецької області за порушення дисципліни і законності звільнено майже чотири тисячі співробітників. Багато хто з екс-міліціонерів, які порушили присягу та були виключені з лав міліції, оскаржили своє звільнення в суді. На сьогодні винесено рішення про відновлення 29 осіб", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, з початку 2015 року з органів внутрішніх справ Донецької області наказами МВС та ГУМВС області "з негативних мотивів звільнено 533 працівники, з них 479 - за порушення дисципліни, 54 - за дискредитацію".

На сьогодні є рішення Донецького окружного адміністративного суду про поновлення в органах внутрішніх справ 29 співробітників.

"Багато з тих, хто не гідний погонів, скористалися шансом поновитися за рішенням суду. Сподіваюся, служителі Феміди розуміють всю відповідальність при розгляді кожного такого позову. Рішення про поновлення має ґрунтуватися на результатах ретельної перевірки діяльності екс-співробітника на своєму посту, аби не допустити повторного засмічення наших лав особами, що дискредитують звання міліціонера", - заявив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Ми подали апеляцію і сподіваємося, що суд наш почує", - заявив В.Аброськін, в ефірі каналу "112. Україна", зазначивши, що якщо суд, як це зробив окружний адмінсуд буде "таким гуманним і протягом години відновлюватиме близько 10-12 осіб, найближчим часом можуть поновитися всі ті, хто зрадив інтереси нашої держави і був звільнений за дискредитацію звання працівника міліції".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА