16:41 24.05.2015

Бойовики в суботу обстріляли український блокпост "Золоте", постраждалих немає – Держприкордонслужба України

1 хв читати
Бойовики в суботу обстріляли український блокпост "Золоте", постраждалих немає – Держприкордонслужба України

Підрозділи Держприкордонслужби України продовжують здійснювати охорону російсько-українського кордону і лінії розмежування між силами АТО і бойовиками на Донбасі, однак обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

"Учора російські найманці тричі здійснили обстріл блокпоста "Золоте" (Луганська обл.), на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Терористи використовували гранатомети, АГС та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України, оприлюдненому в неділю.

У прес-службі відомства зазначили, що українські військові відкрили вогонь у відповідь і змусили ворога відступити. "Ніхто з військовослужбовців не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Також у Держприкордонслужбі зазначили, що уздовж лінії розмежування тривають заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів і вантажів.

"Загалом було затримано дев’ять транспортних засобів, які перевозили понад 13 тонн продуктів харчування. Належних документів на вантаж не було. Ці транспортні засоби передано представникам фіскальної служби для ухваленння правового рішення", - повідомили у відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА