15:04 25.05.2015

У Києві представили проект допомоги в працевлаштуванні ветеранам АТО

2 хв читати
У Києві представили проект допомоги в працевлаштуванні ветеранам АТО

Громадська організація "Координаційний центр допомоги учасникам АТО" і національний портал Rabota.ua ініціюють проект із допомоги в працевлаштуванні учасників антитерористичної операції на сході України.

"Цей проект спрямований на допомогу учасникам АТО в їх працевлаштуванні. На сьогодні велику кількість людей демобілізовано, вони повертаються додому, і крім того, що їм потрібна допомога в реабілітації, для них для всіх важливим є питання працевлаштування. Тому питання соціальної адаптації є не менш важливим для цих людей. Тому разом із порталом Rabota.ua ми вирішили започаткувати новий проект", - заявила ініціатор "Координаційного центру допомоги учасникам АТО", народний депутат фракції "Самопоміч" Ірина Сисоєнко.

Вона зазначила, що учасникам АТО необхідно допомогти не лише психологічно адаптуватися, а й навчити нових професій, щоб роботодавці мали всі підстави робити вибір на користь учасників АТО.

За словами директора департаменту маркетингу та зв'язків із громадськістю порталу Rabota.ua Максима Немеша, досвід роботи порталу "дозволить нашим експертам відповісти на запитання, що стосуються ринку праці України, а понад 40 тис. вакансій на порталі допоможуть ветеранам АТО швидко оцінити власні сили й активно включитися в пошук роботи".

М.Немеш також зазначив, що зараз розпочинається підготовчий етап роботи, і на цьому етапі основним напрямом буде надання демобілізованим учасникам АТО знань про ринок праці та актуальні вакансії, знайомство з роботодавцями і пропозиціями роботи, а також удосконалення резюме та проходження співбесід.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА