15:44 30.05.2015

Саакашвілі обіцяє зробити з Одеси столицю Причорномор'я

2 хв читати
Саакашвілі обіцяє зробити з Одеси столицю Причорномор'я

Новопризначений голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі обіцяє зробити з Одеси столицю Причорномор'я.

"Одеса – місто з найбільш невикористаним потенціалом. І це не слабкість, це унікальна можливість... Це місто і область, де багато можливо і все буде можливо", - сказав М.Саакашвілі, звертаючись до активу Одеського регіону.

Крім того, він наголосив, що головний потенціал Одеси – це люди, зазначивши, що для нього честь працювати в Одесі і з одеситами.

М.Саакашвілі наголосив, що Одеса потребує серйозних перетворень. "Потрібні нові правила, зокрема потрібні нові люди, нові напрямки для того, щоб привезти до Одеси і набагато більше туристів, і, що ще важливіше, набагато більше інвесторів", - сказав він.

Новий голова Одеської обладміністрації зазначив, що головна мета - залишити в минулому штучні, нав'язані конфлікти. "Об'єднати суспільство, незалежно від того, якою мовою люди говорять і до якої етнічної групи вони себе зараховують, створити громадянську злагоду навколо ідеї розвитку, майбутнього, прозорих правил для всіх", - наголосив він.

М.Саакашвілі також зазначив, що з людьми, які мають не лише досвід роботи, "а й мають досвід порядності, патріотизму, ми всі будемо будувати нову Україну".

"В Одесі люди думають про відпочинок, але я сюди приїхав не відпочивати, у мене немає часу. Я працюватиму і всіх теж запрошую разом попрацювати, щоб люди відчували, що щось реально змінюється, тому що всім набридли розмови – всім потрібні зміни. Коли їх побачать, тоді повірять", - підсумував голова Одеської обладміністрації.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА