20:16 11.06.2015

Вміст забруднювальних речовин у Києві перевищує норму в 1,12-4 раза через пожежі на торфовищах в Ірпені та Биківні - СЕС

1 хв читати
Вміст забруднювальних речовин у Києві перевищує норму в 1,12-4 раза через пожежі на торфовищах в Ірпені та Биківні - СЕС

У Києві зафіксовано перевищення гранично допустимих концентрацій забруднювальних речовин у зв'язку з пожежами на торфовищах в Ірпені та Биківні, повідомляє сайт Київської міськдержадміністрації (КМДА).

"У зв'язку з пожежами на торф'яних полях в місті Ірпінь та селі Биківня Київської області в столиці виявлено перевищення гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин в 1,12-4,0 раза. Зокрема, на дев’яти точках контролю із 25 зафіксовано перевищення показників вмісту сірчистого ангідриду, азоту діоксиду, вуглецю оксиду та формальдегіду", - йдеться в повідомленні КМДА з посиланням на дані Головного управління Держсанепідслужби в Києві.

Нині в Києві тривають заходи щодо зниження концентрації шкідливих речовин в атмосферному повітрі.

У КМДА поінформували, що детально ознайомитися з показниками на кожній із 25 точок забору можна на інтерактивній карті моніторингу атмосферного повітря Головного управління Держсанепідслужби в Києві http://www.ses.gov.ua/map/map.html#tab-5.

Як повідомлялося, останнім часом виникли три вогнища займання торфовищ у Київській області: на площі 1 га біля села Гута Катюжанська Вишгородського району; окремими вогнищами загальною площею 1 га біля с. Феневичі Іванківського району; заплава річки Ірпінь біля Ірпеня окремими вогнищами площею 1,5 га. Крім того, виникла пожежа в 54-му кварталі Білодібровного лісництва біля селища Биківня на східній околиці Києва внаслідок підпалу лісової підстилки невідомими особами.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА