11:06 18.06.2015

У газеті "Вести" повідомляють про блокування роботи однойменного медіахолдингу людьми, які назвалися співробітниками податкової міліції

2 хв читати
У газеті "Вести" повідомляють про блокування роботи однойменного медіахолдингу людьми, які назвалися співробітниками податкової міліції

Група людей, що назвалися співробітниками податкової міліції, заблокували роботу медіахолдингу "Вести", адвокати і журналісти не можуть потрапити на свої робочі місця, заявляє газета "Вести".

"Сьогодні, 18 червня, група людей, що назвалися податковою міліцією, без пред'явлення будь-яких документів, виламавши двері, увірвалася в офіс холдингу "Вести", що розташований в бізнес-центрі "Гулівер". Наразі приміщення повністю заблоковано. Юристів і адвокатів холдингу, а також інших працівників загарбники всередину не пускають", - повідомляє газета "Вести" у своїй замітці в четвер.

За інформацією газети, невідомі заявляють, що представляють податкову міліцію і мають постанову суду на обшук у справі ТОВ "Вести мас-медіа". У повідомленні зазначається, що юридично ця компанія за цією адресою не розташована. Водночас, постанову суду юристам не показують. Газета зазначає, що в цьому приміщенні міститься управляюча компанія холдингу, а також редакції газети "Вести" та журналу "Вести. Репортер". Журналісти не можуть потрапити на свої робочі місця.

"Холдинг "Вести" заявляє, що такі дії є прямим актом тиску влади на незалежні засоби масової інформації і наголошує, що, незважаючи ні на що, продовжуватиме свою роботу і не змінить своєї громадської та журналістської позиціє.

Як повідомлялося, Державна фіскальна служба (ДФС) проводить досудове слідство щодо засновника газети "Вести" - ТОВ "Вести Мас-Медіа", кінцевим бенефіціаром якої виступає головний редактор газети Ігор Гужва.

Газета "Вести" є найбільшою безкоштовною газетою в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА