10:28 22.06.2015

Міліція розслідує нічні вибухи біля двох відділень "Сбербанку Росії" за ст. "Хуліганство"

2 хв читати
Міліція розслідує нічні вибухи біля двох відділень "Сбербанку Росії" за ст. "Хуліганство"

На початку другої години ночі в міліцію Києва надійшла інформація про вибухи в Дарницькому і Оболонському районах міста, і зараз правоохоронці вживають заходів із встановлення осіб, причетних до них.

"Впродовж п'яти хвилин на спецлінію "102" надійшло два однакові повідомлення. Біля відділень одного з банків у Дарницькому і Оболонському районах прогриміли вибухи. Від спрацьовування невідомих предметів незначні пошкодження отримали будівлі, в яких знаходяться філії фінансової установи. В результаті вибухової хвилі пошкоджені вхідні двері, вікна, вивіска з назвою банку", - зазначено в повідомленні прес-служби міліції Києва, оприлюдненому в понеділок уранці.

У ГУ МВС України в м. Києві повідомили, що жертв і потерпілих в результаті спрацьовування невідомих пристроїв немає. На місці подій працюють фахівці вибухотехнічної лабораторії.

Також зараз правоохоронці опитують можливих свідків, оглядають прилеглу територію на наявність камер відеоспостереження. Проводять заходи із встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів.

Пізніше у відділі із зв'язків з громадськістю столичного главку міліції поінформували, що стосовно вибухів слідчі Дарницького і Оболонського райуправлінь ГУМВД України в Києві відкрили кримінальні провадження за част. 4 ст. 296 КК (Хуліганство). Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

У міліції не повідомили, про відділення якої фінустанови йдеться, проте раніше волонтер, член громадської організації "Надійний тил" Дмитро Вітов у себе на сторінці Фейсбук написав, що близько години ночі на Куренівці й на вул. А.Ахматової сталися вибухи у будівель, у яких розташовані відділення "Сбербанку Росії".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА