12:11 26.06.2015

Вищий спецсуд підтвердив законність вироку щодо "врадіївської справи" - Генпрокуратура

2 хв читати

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без зміни рішення судів попередніх інстанцій, які засудили чотирьох обвинувачених у справі про побиття і згвалтування мешканки Врадіївки (Миколаївська область) Ірини Крашкової, повідомляє Генеральна прокуратура.

"Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ підтвердив законність вимог прокуратури Миколаївської області та залишив без змін рішення судів попередніх інстанцій про засудження від 5 до 15 років позбавлення волі чотирьох обвинувачених у справі про побиття та згвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової", - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури в п'ятницю.

У Генпрокуратурі нагадали, що 29 листопада 2013 року колегія суддів Первомайського районного суду ухвалила вирок чотирьом обвинуваченим у "врадіївській справі".

Зокрема, колишнього капітана міліції Євгена Дрижака за здійснення розбою, згвалтування і спробу вбивства І.Крашкової, а також службові злочини і зберігання наркотиків суд засудив до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна і позбавленням спеціального звання "капітан міліції".

Колишній лейтенант міліції Дмитро Поліщук за злочини щодо І.Крашкової та службові злочини засуджений до 15 років в'язниці з конфіскацією всього майна і позбавленням спеціального звання "лейтенант міліції".

Ще один фігурант справи Сергій Рабіненко засуджений за розбій і замах на вбивство І.Крашкової до 11 років виправної колонії з конфіскацією майна.

Крім того, колишнього заступника начальника Врадіївського райвідділу міліції Михайла Кудринсього за приховування тяжкого злочину і перевищення влади суд позбавив звання "майор міліції" і засудив до 5 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА