16:59 28.06.2015

Москаль: бойовики цілеспрямовано обстріляли і пошкодили насосну станцію, подача води на окуповану територію Луганщини припинена

1 хв читати
Москаль: бойовики цілеспрямовано обстріляли і пошкодили насосну станцію, подача води на окуповану територію Луганщини припинена

Бойовики обстрілом з "Граду" сильно пошкодили насосну станцію в с. Світличному Попаснянського району, внаслідок чого припинено подачу води до низки сіл на підконтрольній владі території України, а також на контрольовану бойовиками частину області, повідомляє Луганський губернатор Геннадій Москаль.

"Станція подає воду в прифронтові села контрольованої Україною території, а також на окуповану частину Луганщини. Внаслідок вогневого удару об’єкт сильно пошкоджений, без води залишаються села Нижнє, Світличне, Тошківка, Чехірове та Новотошківка на контрольованій Україною території. Крім того, повністю припинена подача води на окуповану частину області", - йдеться в повідомленні, розміщеному в неділю вранці на сайті глави Військово-цивільної адміністрації Луганської області Геннадія Москаля.

За його словами, на місце виїхали ремонтні бригади, проте коли вдасться відновити водопостачання, поки що не відомо.

"За останні дні це вже другий цілеспрямований обстріл систем водопостачання на лінії розмежування, - заявляє керівник області Геннадій Москаль. – На початку тижня бойовики "Градами" й артилерією розбили насосну станцію в с.Карбоніт, яку ми змогли оперативно відремонтувати, а зараз обстріляли й пошкодили насосну станцію в Світличному. Після такого свинства подавати воду на окуповану територію ми не маємо наміру", - наголосив Г.Москаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА