14:54 09.07.2015

Колишній міліціонер із Сум готував теракт - прокуратура

1 хв читати
Колишній міліціонер із Сум готував теракт - прокуратура

У Сумах правоохоронці затримали колишнього працівника міліції, якого підозрюють у підготовці теракту, повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

"Встановлено, що 49-річний місцевий житель, який виявився колишнім співробітником міліції, з метою порушення громадської безпеки, залякування місцевого населення та дестабілізації суспільно-політичної ситуації в державі готував терористичний акт на території міста Суми", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі області уточнили, що 7 липня під час проведення обшуку за місцем проживання цього чоловіка виявлено та вилучено 2 гранати "РГД-5" та "Ф-1" із запалами. Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Ці відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 14 (підготовка до злочину), ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА