18:23 23.07.2015

Ляшко покинув засідання Нацради реформ

1 хв читати
Ляшко покинув засідання Нацради реформ

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко передчасно покинув засідання Національної ради реформ, яке відбувається в четвер у Києві під головуванням президента Петра Порошенка.

"Щойно президентська охорона виштовхнула мене із зали, де відбувається засідання Нацради реформ під головуванням президента", - сказав О.Ляшко журналістам після виходу з будівлі Адміністрації президента.

За словами політика, це сталося після того, як він критично висловився про дії керівництва країни, а також вимагав відставки генпрокурора Віктор Шокіна.

У свою чергу джерело, присутнє на цьому засіданні, розповіло агентству "Інтерфакс-Україна", що О.Ляшко "вкотре намагався зірвати засідання Нацради реформ, поводився грубо і по-хамськи".

"Він 20 хвилин говорив, вдаючись до брутальних висловлювань, не даючи можливості нікому більше висловитися", - сказав співрозмовник агентства, додавши, що О.Ляшко у своєму виступі не згадував економічних реформ, що є основною темою засідання.

"Дивлячись на таку поведінку депутата, президент сказав: "Або ви працюєте, або йдете", - розповіло джерело, зазначивши, що після цього О.Ляшко вирішив покинути засідання Нацради реформ.

Зараз засідання Нацради реформ триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА