18:54 27.07.2015

Постраждала в ДТП за участю авто голови КС Бауліна 11-річна дівчинка перебуває в реанімації, лікарі борються за її життя

2 хв читати

У дорожньо-транспортній пригоді на Полтавщині в неділю ввечері за участю автомобіля, в якому їхав голова Конституційного Суду Юрій Баулін, постраждала 11-річна дівчинка, нині вона перебуває в реанімації, заявляє головний лікар Полтавської дитячої клінічної лікарні Лариса Савченко.

"Дівчинка зараз перебуває в реанімаційному відділенні у важкому стані. Ми вживаємо всіх заходів, щоб зберегти життя цієї дитини", - сказала Л.Савченко в ефірі телеканалу "112" у понеділок.

Вона також повідомила, що травми, яких дістав 12-річний хлопчик, який також постраждав у ДТП і згодом помер, були несумісні з життям.

У свою чергу голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що дівчинка "в реанімації мужньо бореться за своє життя", і заявив, що візьме на себе фінансову сторону лікування.

"Упевнений, що лікарі зроблять усе можливе і навіть неможливе, щоб врятувати життя дитини. Хочу, щоб бабусі не турбувалися про фінансовий бік лікування, - його беру на себе. Всі необхідні ліки буде закуплено сьогодні. Завтра чекаємо на приїзд із Києва провідного дитячого реаніматолога. І молимося всі разом за найшвидше одужання Настусі", - написав В.Головко.

Місцеве видання "Полтавщина" повідомляє, що рятувальники не знайшли в понівеченому автомобілі, в якому їхала постраждала, немовля, про яке, за словами очевидців, начебто повідомила дівчинка, коли її забирала"швидка". "Наші працівники оглянули понівечений автомобіль. Немовляти там точно не було", - сказала начальник сектора зв'язків зі ЗМІ облуправління ДСНС Світлана Рибалко.

Вона також повідомила, що рятувальники дівчинку з автомобіля вирізували, а хлопчика, який помер згодом у лікарні, з машини викинуло.

Як повідомлялося, ДТП сталася 26 липня близько 20:00 на 320 км автодороги Київ-Харків. За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули на місці. Ще двох пасажирів Nissan було доправлено до лікарні, один із них - 12-річний хлопчик - від отриманих травм помер у дитячій міській клінічній лікарні міста Полтави.

Також травмовані водій і пасажир автомобіля Toyota Camry - Ю.Баулін. За даними прес-служби КС, голова суду нині перебуває в реанімації. За даними МВС, Toyota Camry - службова машина голови КС, на момент ДТП він перебував на пасажирському сидінні. Унаслідок події Ю.Баулін дістав черепно-мозкової травми, рвані рани голови та ніг, і зараз перебуває в першій міській клінічній лікарні.

Правоохоронці з'ясовують обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох та більше людей).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА