22:14 31.07.2015

"Фінансову розвідку" в Антикорупційному бюро очолив Раджамі Джан

2 хв читати
"Фінансову розвідку" в Антикорупційному бюро очолив Раджамі Джан

Конкурсна комісія визначилася з керівником так званої фінансової розвідки - управління аналітики та обробки інформації Національного антикорупційного бюро України - і призначила на цю посаду заступника керівника управління аналізу ризиків департаменту фінансових розслідувань Держфінмоніторингу Раджамі Джана.

Як повідомляє в п'ятницю прес-центр Національного антикорупційного бюро, конкурс на цю посаду завершився минулого тижня. До бюро надійшло 60 пакетів документів. За результатами їх перевірки до тестування допустили 21 кандидата, 18 з яких потім було відібрано для співбесіди. Конкурсна комісія обрала Р.Джана, який пропрацював 12 років на державній службі, зокрема у сфері виявлення незаконних доходів.

"Збір, обробка та аналіз інформації з метою встановлення ризиків, пов'язаних із корупцією, виявлення фінансових злочинів у сфері державного управління, інформаційно-аналітична підтримка підрозділу детективів - це основні завдання очолюваного мною управління. Переконаний, що значною мірою робота підрозділу детективів залежить від того, наскільки вони володіють інформацією та якої якості така інформація", - наводить слова керівника управління аналітики та обробки інформації прес-центр Національного антикорупційного бюро.

За його словами, здійснення детального аналізу інформації з різних джерел, закритих і відкритих баз даних, соціальних мереж і громадськості з використанням сучасних інформаційно-аналітичних інструментів допоможе за обмежений проміжок часу і в умовах обмежених ресурсів виявити максимально можливу кількість потенційних корупційних правопорушень для подальшого кримінального розслідування детективами бюро.

За інформацією прес-центру Національного антикорупційного бюро, Р.Джан - українець за походженням, народився в Києві. У 2003-2004 рр. - фахівець першої категорії, головний фахівець відділу організації та впровадження фінансової системи, управління модернізації департаменту інформатизації Міністерства фінансів України.

У 2004-2015 рр. - робота в службі державного моніторингу, посади: головний фахівець, заступник начальника відділу, головний економіст-фахівець, головний економіст-фінансист, начальник відділу аналізу ризиків бюджетною сфери державного управління, заступник начальника управління департаменту фінансових розслідувань.

Згідно з декларацією про доходи за 2014 рік, розміщеною на сайті Держфінмониторингу, дохід Р.Джана за минулий рік становив майже 127,2 тис. грн. В декларації зазначені члени його сім'ї - дружина Ю.Сачкова та син Д.Джан.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА