16:16 02.08.2015

387 українських десантників, які загинули за час АТО - Порошенко

1 хв читати
387 українських десантників, які загинули за час АТО - Порошенко

Президент України Петро Порошенко повідомив, що під час проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 387 військовослужбовців високомобільних десантних військ.

"387 десантників не повернулися з бойових завдань, загинувши у важких боях із російсько-терористичним агресором", - сказав президент під час своєї поїздки до Слов'янська з нагоди Дня високомобільних десантних військ.

П.Порошенко наголосив, що сьогодні воїни-десантники готові до виконання своїх завдань. "Безпрецедентні кроки, які здійснили десантні війська за цей рік, назавжди увійдуть в історію України. Порівняйте десантника, який був у вересні минулого року і який є сьогодні", - сказав глава держави, відзначивши високий рівень підготовки та обмундирування нинішнього десантника.

За його словами, відбулися кардинальні зміни складу і структури десантних бригад і формування високомобільних військ ЗСУ. "Ворог добре знає, що ви з кожним днем стаєте набагато сильнішими, він знає і тому боїться вас. А це означає, дорогі бойові побратими, що ми на правильному шляху - шляху, що безсумнівно приведе нас до звільнення рідної землі від окупантів", - зазначив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА