19:02 10.08.2015

ДФС реструктуризує "Укрнафті" понад 8 млрд боргу за податками

2 хв читати
ДФС реструктуризує "Укрнафті" понад 8 млрд боргу за податками

Державна фіскальна служба (ДФС) за дорученням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка рестурктуризує компанії "Укрнафта" понад 8 млрд грн боргів за податками, повідомила ДФС на своєму офіційному сайті.

"10 серпня 2015 року було підписано рішення про реструктуризацію боргу компанії, який становить понад 8 млрд грн. Відповідно до умов договорів розстрочки, ПАТ "Укрнафта" має виплатити свій борг рівними частинами до кінця поточного року", - йдеться в повідомленні ДФС.

Підписане керівництвом ДФС рішення було направлено до територіальних органів ДФС із подальшою передачею їх представникам компанії. Договори набувають чинності з моменту їх підписання "Укрнафтою".

Як повідомлялося, 6 серпня глава ДФС Роман Насіров заявив, що борг за податками і зборами "Укрнафти" зріс на 1 серпня до 9,6 млрд грн.

За словами глави ДФС, лише в липні "Укрнафта" не виплатила належних до сплати 3,2 млрд грн.

Р.Насіров зазначив, що для стягнення цієї суми ДФС необхідна допомога з боку керівників держави, правоохоронних органів та судів.

Центральний офіс ДФС з обслуговування великих платників 28 травня звернувся до НАК "Нафтогаз України" з проханням розірвати трудові відносини з керівництвом ПАТ "Укрнафта" через несплату податків і зборів на 5,11 млрд грн.

Ключовий міноритарій "Укрнафти" Ігор Коломойський у відповідь заявив, що "Нафтогаз України" заборгував "Укрнафті" близько 50 млрд грн, тому "Укрнафта" погасить борг після того, як буде погашено борги перед нею.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА