16:20 14.08.2015

Водій голови Конституційного Суду помер у полтавській лікарні

1 хв читати
Водій голови Конституційного Суду помер у полтавській лікарні

Водій голови Конституційного Суду України Юрія Бауліна помер у четвер вночі в Полтавській обласній клінічній лікарні ім. Скліфософського.

"Призначено експертизи, які встановлять винуватця ДТП. Якщо буде доведено провину водія, який помер у лікарні, то справу буде закрито у зв'язку з його смертю", - повідомили журналістам у прес-службі облуправління міліції

У лікарні деталей не розголошують, посилаючись на медичну таємницю.

Голову КС Ю.Бауліна наразі переведено із полтавської лікарні до лікувального закладу Києва. Дівчинка, що вижила в ДТП, також перебуває на лікуванні в столиці.

Як повідомлялося, 26 липня близько 20:00 на 320 км автодороги Київ-Харків у Полтавській області легковий автомобіль Toyota Camry, пасажиром якого був Ю.Баулін, на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу руху, зіткнувся з автомобілем Nissan, в якому їхала сім'я з чотирьох осіб, троє з них загинули.

Ю.Бауліна після ДТП доправили до Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.Скліфосовського з численними ушкодженнями внутрішніх органів і черепно-мозковою травмою.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох та більше людей). Триває досудове слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА