20:31 27.08.2015

"МАУ" запропонувала пасажирам затриманого рейсу Ларнака-Київ поселення в готелі до вильоту або повернення коштів

2 хв читати
"МАУ" запропонувала пасажирам затриманого рейсу Ларнака-Київ поселення в готелі до вильоту або повернення коштів

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ", Київ) запропонувала пасажирам рейсу PS344 Ларнака-Київ, затриманого вранці 27 серпня в аеропорту Ларнаки через технічну несправність літака, варіант розселення в готелі до вильоту або повернення коштів за переліт.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в авіакомпанії, кілька пасажирів погодилися на повернення коштів і самостійно купуватимуть квиток, процес розселення інших пасажирів до готелю відбувається зараз.

Там уточнили, що вранці на повітряному судні в Ларнаці під час підготовки до вильоту було виявлено течу рідини з трубопроводу подачі гідрорідини на механізм прибирання передньої ноги шасі. Нову трубку було доставлено в Ларнаку, інших дефектів на повітряному судні не виявлено.

У "МАУ" повідомили, що зазначений літак Boeing 737-400 належить словацькій авіакомпанії Go2Sky і перебуває в мокрому лізингу у "МАУ" (разом з екіпажем і технічним обслуговуванням). Техніки словацької компанії усунули несправність, проте технічна служба аеропорту Ларнака виявила, на їхню думку, неточності в паперах і не випустила літак з аеропорту.

У "МАУ" додали, що наразі вирішується зазначене питання, і компанія сподівається на виліт літака, або ж розглядає варіант подати в п'ятницю до Ларнаки далекомагістральний літак Boeing-767, який забере пасажирів сьогоднішнього рейсу.

У компанії також спростували інформацію про займання літака, і додали, що у складі пасажирів рейсу була група людей у стані алкогольного сп'яніння, яких згодом затримала поліція аеропорту Ларнаки.

Раніше один із пасажирів рейсу повідомив агентству "Інтерфакс-Україна", що авіакомпанія під час затримки рейсу та їх перебування в аеропорту не надала пасажирам їжі і напоїв, проте в компанії повідомили, що двічі видавали ваучери на харчування. У "МАУ" зазначили, що в аеропорту Ларнаки оголошення роблять лише англійською або грецькою мовами і, ймовірно, частина пасажирів могла не почути про можливість отримати харчування.

Крім того, з огляду на затримку зазначеного рейсу в Ларнаці "МАУ" скасувала вечірній рейс Київ-Батумі, який мав виконуватися на зазначеному літаку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА