18:55 01.09.2015

Генпрокуратура додала статтю "теракт" до справи щодо подій під ВР 31 серпня

1 хв читати

Генеральний прокурор України Віктор Шокін повідомив, що за подіями, що сталися 31 серпня під час проведення мітингу біля будівлі Верховної Ради України відкрито справу за статтею теракт.

Як повідомляє прес-служба ГПУ у вівторок, на думку В Шокіна, на сьогодні, з урахуванням даних, отриманих слідством, тут має місце терористичний акт.

Таким чином, згідно з повідомленням ГПУ, відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), ч. 3 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ст. 293 (групове порушення громадського порядку), ч. 2 ст. 294 (масові заворушення), ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Також В. Шокін за дорученням президента України Петра Порошенка взяв під особистий контроль координацію та перебіг досудового слідства у кримінальному провадженні, розпочатому у зв'язку з подіями біля будівлі Верховної Ради України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА