17:53 14.09.2015

Nestle в 2015 р. інвестує 100 млн грн у розвиток в Україні

2 хв читати
Nestle в 2015 р. інвестує 100 млн грн у розвиток в Україні

Компанія Nestle, один з найбільших світових виробників продуктів харчування, інвестує в розвиток в Україні близько 100 млн грн у 2015 році.

"У 2015 році ми очікуємо витратити трохи більше 100 млн грн на установку виробничої лінії на фабриці "Торчин", розширення цехів на "Світочі". Буде встановлено нове устаткування для кондиціонування на дистрибуційному центрі в Смолигові", - сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" директор компанії Nestle в Україні і Молдові Ансгар Борнеманн.

За його словами, в 2014 році загальний обсяг продажу Nestle в Україні становив близько 5,7 млрд грн

"Для нас продаж стабільний загалом, що є результатом фантастичної роботи усіх наших співробітників. Це великий виклик для моєї компанії, тому що ми бачимо, що в деяких категоріях спостерігається великий спад. Ми важко працюємо над тим, щоб зберегти частку ринку. У деяких категоріях навіть ростемо", - повідомив він.

За інформацією А.Борнеманна, компанія відчула значне падіння у категорії кондитерських виробів.

"Але навіть там є своя специфіка. Якщо взяти вафлі "Артек", дуже здоровий та якісний продукт, то ми бачимо ріст продажу, але щодо плиточного шоколаду і батончиків ми падаємо, - уточнил директор Nestle в Україні та Молдові.

Він додав, что під російські санкції потрапили кондитерська продукція та плодоовочеві консерви Nestle в Україні.

У Криму та на непідконтрольній Україні зоне АТО компанія не працює.

Nestle належать 448 фабрик у понад 83 країнах. До портфелю компанії належать бренди Nestle, Nescafe, KitKat, Gerber, Maggi тощо. Річним обсяг продажу Nestle в світі досяг у 2014 році 91,6 млрд швейцарських франків.

Nestlе почала діяльність в Україні в 1994 році з відкриття представництва. На українському ринку просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч". У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ "Нестле Україна". Наприкінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства "Волиньхолдинг"(ТМ "Торчин"). У 2010 році Nestlé S.A стала власником ТОВ "Техноком" - виробника продуктів швидкого приготування під ТМ "Мівіна".

Бізнес Nestlé в Україні представлений такими напрямами: кава і напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), дитяче і спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА