10:33 23.09.2015

Голова КС України Баулін повернувся до роботи після лікування через ДТП

1 хв читати
Голова КС України Баулін повернувся до роботи після лікування через ДТП

Голова Конституційного суду України Юрій Баулін став до роботи після курсу лікування, що він пройшов після ДТП в Полтавській області, улітку.

"Юрій Васильович на роботі з 21 вересня, розпочав виконання своїх обов'язків", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі КС у середу.

Як повідомлялося, 26 липня близько 20.00 на 320 км автошляху Київ-Харків у Полтавській області легковий автомобіль Toyota Camry, пасажиром якого був Ю. Баулін, на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу руху, зіткнувся з автомобілем Nissan, у якому їхала родина з чотирьох осіб, троє з них загинули.

Ю. Бауліна після ДТП було доправлено до Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.Скліфосовського з множинними ушкодженнями внутрішніх органів і черепно-мозковою травмою.

У середині серпня водій Ю. Бауліна помер у лікарні. А самого суддю перевели з полтавської лікарні до лікувального закладу Києва.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше осіб). Триває досудове слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА