16:21 27.09.2015

Учасники багатотисячного мітингу в центрі Кишинева вимагають відставки керівництва Молдови

1 хв читати
Учасники багатотисячного мітингу в центрі Кишинева вимагають відставки керівництва Молдови

Вимоги про відставку президента, уряду і парламенту Молдови звучать у неділю під час багатотисячного мітингу, організованого двома лівими партіями ("Наша партія" і Партія соціалістів - ІФ) в центрі Кишинева, передає кореспондент "Інтерфаксу".

За словами організаторів мітингу, в ньому беруть участь кілька десятків тисяч людей.

"Ми зібралися тут, щоб показати корумпованій владі, що Молдова прокинулася! Геть злодіїв! Ми будемо протестувати до переможного кінця! Влада має піти!", - заявив заступник голови "Нашої партії" Іліан Кашу.

"Молдова прокинулася від малого до великого... Ці політичні п'явки, які керують країною, крадуть і крадуть. Вони мають піти! Геть гнилий правлячий Альянс! Геть олігархів, геть злодіїв!", - заявив депутат від Партії соціалістів Іон Чобану.

Як передає кореспондент "Інтерфаксу", рух транспорту центральним проспектом Кишинева перекрито, частково перекрито рух і прилеглими вулицями.

Учасники акції протесту вимагають дострокових парламентських виборів, відставки президента і проведення всенародних виборів глави держави, зміни керівництва силових структур, повернення вкраденого з банківської системи мільярда євро.

З аналогічними вимогами виступає і Громадянська платформа "DA", яка вже три тижні проводить безстрокову акцію протесту на площі Великого Національного зібрання, встановивши на центральній площі Наметове містечко "Гідності та справедливості".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА