14:49 04.10.2015

Завдяки зусиллям українських педагогів у країні формується покоління свідомих і патріотичних українців

2 хв читати
Завдяки зусиллям українських педагогів у країні формується покоління свідомих і патріотичних українців

Президент України Петро Порошенко привітав українських педагогів з професійним святом - Днем працівників освіти.

"Дорогі освітяни! Сердечно вітаю вас із професійним святом, яке об’єднує всіх, хто виховує, навчає нові покоління, даруючи Україні перспективу в обраному нами європейському майбутньому", - йдеться у привітанні, розміщеному в неділю на сайті глави Української держави.

П.Порошенко зазначає, що в цей день кожен згадує свого Вчителя - того, хто допоміг наблизитися до знань, науки і життєвої мудрості, стати на шлях отримання найвищого професіоналізму.

" Уся країна низько вклоняється вам за невтомну самовіддану повсякденну працю та активну громадянську позицію, адже завдяки вашим зусиллям в Україні формується нова генерація українців – талановитих, свідомих та патріотично налаштованих громадян", - йдеться у привітанні.

Президент наголосив, що особливе значення це має у нинішній непростий для нашої країни час боротьби з російською військовою агресією, "адже саме ви навчили відповідальному ставленню до майбутнього Батьківщини тих, хто зараз боронить рідну землю".

"Вірю, що ми здобудемо перемогу, адже відомо, що історію творять люди з мечем і люди, які читають книжки. Упевнений, що ваша висока фаховість, багатий професійний досвід і вірне служіння своєму народу стануть запорукою утвердження вітчизняної освіти на рівні кращих світових зразків, а її реформа буде прикладом якісних змін в усіх сферах суспільного життя", - зазначив президент.

П.Порошенко побажав працівникам освітньої сфери світу, міцного здоров'я, добра, щедрої долі та нових здобутків в ім'я України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА