16:35 07.10.2015

Кабмін ввів до складу правління ПАТ "Українська залізниця" іноземних представників

2 хв читати
Кабмін ввів до складу правління ПАТ "Українська залізниця" іноземних представників

Кабінет Міністрів України на засіданні 7 жовтня 2015 року затвердив склад правління ПАТ "Українська залізниця", до якого увійдуть іноземні представники, повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

"Реформа "Укрзалізниці" просувається. Сьогодні Кабмін призначив правління нового ПАТ "Українська залізниця". У вищому керівництві нової компанії будуть жінки та іноземці", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook, не уточнюючи складу правління.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Міністерства інфраструктури, згідно з рішенням уряду, до складу правління ПАТ "Українська залізниця" увійшли: виконувач обов'язків генерального директора "Укрзалізниці" Олександр Завгородній, директор із корпоративного управління та мотивації персоналу "Укрзалізниці" Оксана Марина, директор із інфраструктури "Укрзалізниці" Сергій Михальчук, директор із реформування, правової та майнової політики "Укрзалізниці" Євген Кравцов. Крім того, після отримання дозволу на працевлаштування до складу правління увійде радник міністра інфраструктури з питань реформування залізничного транспорту Штефан Хофсаес.

"Кожен з членів правління відповідатиме за ефективну роботу з конкретно визначеними напрямами реформування і правове забезпечення, розвиток інфраструктури, комерційна робота, HR-політика", - наголошується в повідомленні.

Склад правління заплановано розширити, щойно будуть відібрані інші кандидати, відбір п'яти осіб триває.

Урядове рішення набуде чинності після публікації відповідної постанови

Як повідомлялося, на початку вересня 2015 року німецький фахівець з розвитку залізничного сполучення Штефан Хофсаес (Stefan Hofsaess) став радником А. Пивоварського.

"Наше співробітництво з Мінтрансом Німеччині триває. Ми рівняємося на наших європейських колег та їхній досвід. У нашій команді буде чоловік, який працював над проектами розвитку залізничного сполучення і метро по всьому світу: від швидкісного залізничного сполучення в Нідерландах і Пекіні до підземки в Пуерто-Ріко. Я маю на увазі німецького експерта Штефана Хофсаеса, який наразі є моїм радником", - зазначив міністр.

Крім того, на початку жовтня міністр повідомив, що ще один німецький фахівець Карстен Манке (Carsten Mahnke) також став його радником.

"До команди реформаторів "Укрзалізниці" приєднався ще один німецький експерт Карстен Манке, який також віднедавна є моїм радником, - це не просто юрист з міжнародного права з 19-річним досвідом. Він вже 14 років консультує державні установи різних країн світу з питань боротьби з корупцією, відповідності законодавству та іншим внутрішнім та зовнішнім вимогам і нормам (compliance). Саме в цьому напрямку він і допомагатиме "Укрзалізниці", - зазначав А. Пивоварський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА