14:57 09.10.2015

У Донецькій області відкрився центр допомоги учасникам АТО

2 хв читати
У Донецькій області відкрився центр допомоги учасникам АТО

Презентація центру допомоги учасникам АТО, який працюватиме при Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації (ОВЦА), відбулася в Краматорську в п'ятницю.

Як повідомляє прес-служба Донецької ОВЦА, про основні напрямки роботи центру розповів т.в.о. заступника голови ОВЦА Віктор Андрусів. У заході також взяли участь волонтери Сергій Гаков (керівник центру) і Ганна Адам.

В.Андрусів зазначив, що рішення про створення такого центру ухвалено відповідно до змін до указ президента України "Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції".

За словами т.в.о. заступника голови ОВЦА, багато учасників АТО і демобілізовані не знають про свої права на допомогу від держави, а створення такого центру зможе допомогти бійцям, їхнім сім'ям і сім'ям загиблих в отриманні пільг.

В.Андрусів поінформував, що координуватимуть діяльність центру волонтери, а Донецька ОВЦА нададуть всебічну допомогу і сприяння у вирішенні виникаючих питань.

"Головна мета центру - координація дій влади і суспільства, в цьому випадку учасників АТО. Ми маємо всебічно поінформувати людей про те, що вони мають право на пільги і права. Коли є допомога від держави, потрібно її використовувати", - наголосив він.

Т.в.о. заступника голови ОВЦА також зазначив, що учасники АТО можуть звертатися до центру стосовно кожного з таких питань: медичне обслуговування, реабілітація, проблеми із забезпеченням житлом тощо.

"Керівники центру допомоги та Донецька облдержадміністрація робитимуть все можливе для того, щоб захисники України отримали допомогу, яка належить їм за законом", - запевнив В.Андрусів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА