11:30 21.10.2015

Кількість жертв аварії катера "Іволга" збільшилася до 17

2 хв читати
Кількість жертв аварії катера "Іволга" збільшилася до 17

Кількість жертв аварії катера "Іволга" у Затоці Одеської області збільшилася до 17 осіб.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в. о. начальника прес-служби Головного управління МВС України в Одеській області Андрій Костюк, знайдений вранці в Затоці загиблий чоловік – пасажир цього катера.

А. Костюк також припустив, що кількість жертв може збільшитися ще. За його словами, наразі в Іллічівському порту виконуються роботи з обстеження піднятого на поверхню катера, і є ймовірність, що в ньому є ще загиблі.

Як повідомлялося, 17 жовтня в Затоці Одеської області затонув катер "Іволга". Врятувати вдалося 22 людини. Також було заявлено про загибель 14 осіб. Після підняття судна на поверхню на борту були виявлені, за оперативною інформацією, тіла ще двох загиблих. Однак досі тіла не вивчені, оскільки піднятий катер завалений речами та іншими предметами.

Наразі рятувальники і слідство перевіряють інформацію про те, що на катері могли перебувати ще восьмеро осіб, яких досі не знайшли.

Щодо капітана міліція розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху і експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на 5-10 років.

19 жовтня Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області заарештував на 60 днів капітана катера "Іволга" Олександра Книшева. Суд не передбачив для капітана можливість виходу з-під варти під заставу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА