14:01 25.11.2015

Один український військовий загинув, ще 8 поранені в зоні АТО за добу

2 хв читати
Один український військовий загинув, ще 8 поранені в зоні АТО за добу

За минулу добу в зоні АТО один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще вісім бійців дістали поранень, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій ми втратили одного нашого військового, ще вісім дістали поранень", - сказав він на брифінгу в Києві в середу.

А.Лисенко зазначив, то бойовики посилили провокації та обстріли позицій українських військових.

"Учорашня доба в зоні АТО відзначилася інтенсифікацією вогню з боку противника, який продовжує застосовувати важке озброєння і тримає на лінії зіткнення значні сили", - зазначив спікер АП.

Він поінформував, що на луганському напрямку в районі с. Сизого мало місце бойове зіткнення, в с. Болотенному - мінометний обстріл і обстріл зі стрілецької зброї. У районі Бахмутської траси бойовики здійснили дві провокації - стріляли вночі біля с. Трьохізбенка та Оріхове.

На донецькому напрямку в районі Світлодарської дуги і на околицях Горлівки зафіксовано десять провокацій із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів, в с. Луганському - бойовики стріляли з БМП, в с. Новгородському противник двічі застосував гранатомети.

"Найскладнішою залишається обстановка на західних околицях Донецька (ділянка фронту від Авдіївки до Марїнки). Бойовики, які зайняли села Спартак, Старомихайлівка і донецький аеропорт, підступають до позицій сил АТО, відкривають вогонь і відходять. У Красногорівці противник стріляв із мінометів калібром 120 мм", - зазначив А.Лисенко.

На маріупольському напрямку обстріли були в районі сіл Богданівки, Павлополя та Широкиного, там бойовики застосували стрілецьку зброю та гранатомети. У низці випадків сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА