17:45 30.11.2015

Антикорупційним прокурором призначений Назар Холодницький

2 хв читати
Антикорупційним прокурором призначений Назар Холодницький

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницького.

"30 листопада генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив на посаду заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

За інформацією прес-служби, у понеділок генпрокурор розглянув рекомендацією конкурсної комісії з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі про призначення на посаду заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури кандидатів Максима Грищука та Н.Холодницького.

"Віктор Шокін вивчив дані щодо тестування на знання законодавчої бази і загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їхніми особистими справами і провів особисті співбесіди з кожним з них", - йдеться в повідомленні.

Потім він підписав наказ про призначення на цю посаду Н.Холодницького.

Наприкінці минулого тижня конкурсна комісія обирала двох кандидатів на цю посаду з сімох, серед яких - заступник генпрокурора Роман Говда, заступник генпрокурора України Віталій Касько, прокурор прокуратури Черкаської області Володимир Кривенко, прокурор Генпрокуратури Олександр Новіков, екс-прокурор, банківський працівник Анатолій Єжов.

Перше голосування комісії було рейтингове, і на ньому всі члени комісії могли голосувати ствердно за всіх кандидатів. За його результатами М. Грищук отримав підтримку 11 членів комісії, Н.Холодницького підтримали семеро членів комісії, а Р. Говду і В. Каська – 6 та 3 відповідно. Потім було підсумкове голосування, на якому кожен з членів комісії міг проголосувати двічі.

Таким чином, М. Грищук отримав підтримку 9 членів комісії, а Н.Холодницького підтримали семеро членів комісії.

Раніше називали призначення антикорупційного прокурора головною частиною процесу створення ефективних антикорупційних структур в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

Генштаб ЗС України: Ухвалено рішення про припинення відрядження полковника Наталії Гуменюк

У Дніпрі дев'ять постраждалих після ракетної атаки

19 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА