15:07 01.12.2015

Усі споживачі Херсонщини вже підключені до електрики

1 хв читати
Усі споживачі Херсонщини вже підключені до електрики

Усі населені пункти чотирьох районів півдня Херсонської області, знеструмлені внаслідок витоку масла в трансформаторі та подальшого аварійного відключення повітряної лінії електропередач у понеділок, уже підключені до електрики, повідомив голова облдержадміністрації Андрій Путілов.

"Унаслідок відключення тимчасово знеструмилися 123 населені пункти чотирьох районів півдня Херсонської області, зокрема повністю - Чаплинський і Каланчацький райони, які за нормальною схемою живилися від ПС Титан, який розташований на території тимчасово окупованої АР Крим. Як повідомив голова облдержадміністрації Андрій Путілов, нині всі споживачі підключені до електрики за резервною схемою", - йдеться у повідомленні ОДА.

В облдержадміністрації поінформували, що під час брифінгу 30 листопада А.Путілов зазначив, що ситуація з енергопостачання в області складна, оскільки Херсон має з Кримом єдину енергетичну систему.

"Необхідно розуміти, що схема ця ненадійна, обладнання старе і фізично не витримує. Зростання навантаження призводить до виходу обладнання з ладу", - наголосив А.Путілов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА