16:48 01.12.2015

Нацполіція почала другу хвилю відпрацювання закладів грального бізнесу - Шкіряк

1 хв читати
Нацполіція почала другу хвилю відпрацювання закладів грального бізнесу - Шкіряк

Національна поліція України у вівторок, 30 листопада, розпочала другу хвилю безстрокового відпрацювання закладів грального бізнесу, повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"У зв'язку з криміногенною ситуацією у сфері грального бізнесу, а саме початком практично відкритого і масового функціонування гральних закладів, керівництво Нацполіції прийняло рішення про проведення другої хвилі безстрокового відпрацювання об'єктів грального бізнесу з метою суворого дотримання вимог закону України про заборону грального бізнесу", - сказав З. Шкіряк на брифінгу у вівторок у Києві.

Він зазначив, що за добу співробітники поліції ліквідували 30 гральних закладів, з яких 22 інтерактивних клуби, 6 залів ігрових автоматів і 2 букмекерські контори. Було вилучено 317 одиниць техніки: 270 комп'ютерів і 47 ігрових автоматів.

Радник глави МВС нагадав, що в 2014 році був безпрецедентний наступ на гральний бізнес з боку правоохоронних органів, і він був фактично закритий в Україні.

"Але, на жаль, через півроку нечесні ділки знову взялися за старе", – наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА