11:39 08.12.2015

Компромісу щодо податкової реформи немає – автори парламентського варіанту

2 хв читати
Компромісу щодо податкової реформи немає – автори парламентського варіанту

Компромісу щодо податкової реформи між Міністерством фінансів і авторами парламентського варіанту на сьогодні немає, і заяви посадових осіб Мінфіну про його досягнення не відповідають дійсності, зазначено в заяві авторського колективу законопроекту №3357.

"Ми офіційно заявляємо, що переговорів між нашою авторською групою і розробниками реформи "від Мінфіну" не проводилося. Таким чином, заяви посадових осіб Міністерства фінансів про досягнення компромісу щодо податкової реформи – це цілеспрямоване введення в оману громадян України і наших міжнародних партнерів", - зазначено в заяві авторів парламентського законопроекту, розміщеного на сторінці Facebook керівника комітету Ради з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної.

У заяві зазначено, що численні спроби авторів парламентського варіанту податкової реформи налагодити конструктивний діалог з Мінфіном залишилися без результату.

"Більш того, суспільство не знає, хто входить до авторської групи, яка розробила варіант Міністерства фінансів, текст якого досі не оприлюднений", - зазначено в заяві.

Автори законопроекту наполягають на негайному внесенні його до порядку денного Ради та ухваленні в першому читанні вже цього тижня з тим, щоб схвалити зміни до Податкового кодексу в цілому до кінця грудня і на його основі прийняти ухвалити держбюджет на 2016 рік.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив у понеділок, що Кабмін направить проект держбюджету на 2016 рік і проект Податкового кодексу до Верховної Ради України у середу, 9 грудня. За його словами, компроміс щодо податкової реформи має бути досягнутий у вівторок на засіданні Національної ради реформ за участю президента Петра Порошенка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА