12:19 10.12.2015

"Vodafone Україна" вирішив не монтувати банер на Будинку профспілок в Києві

2 хв читати

Оператор мобільного зв'язку Vodafone Україна" (Прат "МТС Україна" ухвалив рішення не монтувати рекламний банер на будівлі Будинку профспілок у Києві в зв'язку з суспільним резонансом, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії в четвер.

Співрозмовник агентства зазначив, що раніше в компанію звернулося керівництво Будинку профспілок з проханням розмістити рекламу на фасаді будівлі, "профінансувавши таким чином початок будівельних робіт".

"Згідно з досягнутою домовленістю, всі кошти за розміщення рекламного банера компанія мала перерахувати Будинку профспілок, інвестуючи в реконструкцію будівлі 944 тис. грн, а також 797 тис. грн для виробництва і монтажу захисної будівельної сітки. Незважаючи на відсутність гострої комерційної необхідності розміщення реклами на цьому місці, ми вирішили піти назустріч ", - пояснили в прес-службі "Vodafone Україна".

Однак у зв'язку з тим, що ця ситуація викликала широкий громадський резонанс, оператор прийняв рішення не монтувати банер.

"Оскільки монтаж банера викликав суспільний резонанс, компанія прийняла рішення не монтувати його. Ми готові діяти згідно з позицією та рішеннями громадськості щодо подальшої долі Будинку профспілок", - наголосили в компанії.

Згідно з повідомленням Федерації профспілок України на офіційному сайті, 27 листопада було підписано інвестиційний договір про відновлення будівлі між Федерацією, її господарським управлінням, підприємством-інвестором та будівельною компанією-підрядником. Роботи із відновлення будинку заплановано виконати за 18 місяців.

"У договорі зазначено, що під час реконструкції Будинку профспілок ніяких надбудов або архітектурних змін у фасаді будівлі здійснюватися не буде. Оновлений символ Євромайдану після реконструкції матиме саме такий вигляд, як це було під час бурхливих подій", - наголошується в повідомленні ФПУ.

У середу ввечері в соцмережах з'явилася інформація, що на Будинку профспілок монтується реклама, імовірно, оператора Vodafone Україна".

Того ж дня уряд на засіданні звернувся до представника профспілок з вимогою зняти комерційну рекламу з фасаду Будинку профспілок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА