16:12 23.12.2015

Суд продовжив термін арешту російських спецназівців Єрофєєва й Александрова

1 хв читати
Суд продовжив термін арешту російських спецназівців Єрофєєва й Александрова

Голосіївський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для спецназівців Головного розвідувального управління (ГРУ) ЗС РФ Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова до 20 лютого 2016 року.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні суду в середу було задоволено відповідне клопотання прокуратури.

Спецназівці А.Олександров і Є.Єрофєєв затримані 16 травня в зоні проведення АТО поблизу м. Щастя (Луганська обл.) на спробі захопити стратегічний міст. У результаті бойового зіткнення один український військовий загинув, троє поранені. Один із затриманих був поранений в руку, інший - у ногу. Затримані були переведені в Київ у Головний клінічний госпіталь Міноборони. 29 травня їм зробили планові операції.

19 травня затриманим українські слідчі оголосили підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 КК України за участь у терористичній діяльності "ЛНР", а потім Шевченківський райсуд Києва обрав для них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА