12:09 21.01.2016

Національне агентство з запобіганню корупції зможе розпочати роботу в наступному місяці

1 хв читати
Національне агентство з запобіганню корупції зможе розпочати роботу в наступному місяці

Міністр юстиції України Павло Петренко переконаний, що Національне агентство з запобіганню корупції зможе розпочати роботу в наступному місяці, а протягом найближчих місяців розпочне роботу система електронного декларування.

"Національне антикорупційне агентство, я переконаний, запрацює в найближчий місяць у повноцінному складі", - сказав П. Петренко під час зустрічі прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з представниками силових відомств у четвер у Києві.

Він нагадав, що уряд в минулому році призначив трьох членів Антикорупційного агентства, які обиралися на відкритому конкурсі комісією. За словами міністра юстиції, наразі оголошено конкурс ще на зайняття двох посад членів агентства.

"Ми звертаємося до конкурсної комісії... щоб вона оперативно провела конкурс і завершила формування Антикорупційного агентства", - сказав він.

Ще один головним завданням, за словами міністра юстиції, є запуск у поточному році повноцінної системи електронного декларування доходів і видатків державних чиновників.

"Ця електронна система вже в попередньому варіанті готова, ми розуміли, що часу небагато, і тому Міністерство юстиції, за дорученням прем'єр-міністра, спільно з Європейською комісією, ПРООН в Україні розробили відповідну програму, і ми найближчим часом презентуватимемо її українському уряду і українським громадянам як програму, яка запрацює в найближчі місяці", - наголосив міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА