15:55 01.02.2016

У Києві підлітки влаштували бійку з учасником Quest Pistols Show через його стиль одягу

2 хв читати
У Києві підлітки влаштували бійку з учасником Quest Pistols Show через його стиль одягу

У Києві невідомі побили учасника групи Quest Pistols Show Данила Мацейчука.

"15 осіб проти двох неозброєних - це не вписується ні в які рамки. Ні поваги, ні страху у ставленні до таких людей (людей?) немає", - зазначено на сторінці групи Quest Pistols Show в соцмережі Facebook

На сторінці також розміщена фотографія Д. Мацейчука зі скривавленим обличчям.

Як повідомляє ТСН, інцидент стався 30 січня на виході зі столичного торгового центру. Після невеликої словесної перепалки щодо одягу артиста і його друга почалася бійка.

Згідно з довідками з Київської міської клінічної лікарні №12, скан якої розміщено на сторінці групи у Facebook, у потерпілого – "забита рана і синець на правій підглазничній ділянці".

"Данило перебуває на лікуванні вдома і вдячний усім за підтримку... До лютневих виступів він відновиться", - інформує група Quest Pistols Show своїх шанувальників.

У свою чергу в прес-службі Головного управління Нацполіції в Києві агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що до поліції надійшла заява від Д. Мацейчука про інцидент, який стався 31 січня близько 2 годин ночі в ТЦ "Гулівер".

"Заявник виходив з товаришем з ТЦ і, за словами заявника, близько 15 підлітків почали конфліктувати через його одяг. Унаслідок сталася бійка. У нього (Д. Мацейчука) забійна рана правої щоки", - розповіли в прес-службі.

За інформацією главку, від госпіталізації заявник відмовився, медичну допомогу йому надали медики "швидкої" на місці.

"Матеріали про інцидент занесені до Єдиного обліку. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження та кваліфікацію події", - додали в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА