10:49 11.02.2016

Саакашвілі заявляє про пильну увагу силовиків до його діяльності

3 хв читати
Саакашвілі заявляє про пильну увагу силовиків до його діяльності

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявляє про те, що три силових відомства - Служба безпеки, Міністерство оборони і Міністерство внутрішніх справ - взялися за розслідування діяльності розпочатих ним проектів.

"Кілька днів тому до Києва викликали керівника СБУ в Одеській області Батракова і доручили йому розслідувати всі проекти в Одесі, такі як: Відкритий митний простір, Центр обслуговування громадян і Громадську приймальню, тим самим дуже інтенсивно зайнялися в ДСБЕЗ МВС Тобто одночасно СБУ, Міноборони і МВС отримали розпорядження зайнятися мною і нами ", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Коментуючи заяву спікера Адміністрації президента з питань АТО Андрія Лисенка, який заявив, що МВС почало розслідування оприлюднення М.Саакашвілі підцензурної інформації про сили антитерористичної операції, голова обладміністрації заявив, що про цю ситуацію згадали "майже місяць після того, як я розповів про важкі умови служби на блокпостах в Маріуполі".

"Нехай розслідують, чого немає - все одно не знайдуть ... Сумно, що вони розслідують те, що зробили ми і є досягненнями нашої команди замість того, щоб розслідувати те, чому в інших місцях не зроблено нічого", - наголосив М.Саакашвілі.

На його думку, увага силовиків до його діяльності пов'язана з проведенням антикорупційних форумів, А також заявою Айвараса Абромавичуса про відставку глави МЕРТ, "яку в кулуарах влади чомусь приписали мені, хоча колишній міністр економіки і мій друг діяв цілком самостійно". При цьому глава обладміністрації наголосив, що такі дії "лише зміцнюють мою рішучість боротися проти свавілля влади і за наведення порядку в Україні".

М.Саакашвілі в зв'язку з цим анонсував політичну заяву, яку має намір зробити після повернення з Мюнхена (Німеччина). "Після закінчення мюнхенській конференції з безпеки повернуся і зроблю відповідну політичну заяву після того, як обговорю ситуацію, що склалася з нашою командою реформаторів", - заявив він.

А.Лисенко, в свою чергу, спростував поширену російськими ЗМІ інформацію нібито від його імені про порушення кримінальної справи проти М.Саакашвілі. "Хтось навмисно запустив" качку "про нібито порушену кримінальну справу проти губернатора Одещини М.Саакашвілі, про що я взагалі жодного слова не говорив А деякі ЗМІ поквапилися без перевірки це поширити, бо смажене і скандальне!", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомлялося, російська "Новая газета" в середу опублікувала інтерв'ю з А.Лисенком, в якому той заявляє про розслідування правоохоронцями оприлюднення М.Саакашвілі підцензурної інформації про сили АТО: "Останнє, явне (порушення цензурних вимог - ІФ): відео з передової , яке злив в Інтернет Саакашвілі. Повна здача українських позицій! Те, що суворо забороняли журналістам, зробив не останній державний чиновник. Я думаю, військова прокуратура і контррозвідка мають надати оцінку. Наскільки мені відомо, Міністерство внутрішніх справ вже почало розслідування".

На відео зафіксовано як глава Одеської облдержадміністрації відвідав одеський батальйон "Шторм", де виявляє недоліки в матеріальному забезпеченні бійців. У кадрі опинилися штабні карти, у бійців-співрозмовників відкриті обличчя, місцевість добре пізнавана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА