12:47 12.02.2016

Правоохоронці знешкодили угруповання, що постачає наркотики до столичних розважальних закладів

1 хв читати
Правоохоронці знешкодили угруповання, що постачає наркотики до столичних розважальних закладів

Правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке виготовляло та постачало до розважальних закладів Києва наркотичні засоби, повідомив прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко.

Як розповів В.Куценко на брифінгу в п'ятницю в Києві, в результаті спецоперації органів прокуратури та СБУ було знешкоджено організовану групу, яка виготовляла і здійснювала збут великих партій наркотичних засобів. Затримання зловмисників відбулося в Київській області.

За словами В.Куценка, у затриманих вилучено велику партію канабісу - 100 кг. Наркотик був розфасований партіями і готовий до реалізації.

"Нині затримано п’ятьох осіб, які вирощували наркотичну сировину, здійснювали переробку, виготовлення наркотику та реалізацію в Києві. Суд уже прийняв рішення про обрання п'ятьом затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, виготовлення та поширення наркотичних засобів)",- повідомив прокурор Генпрокуратури.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА