16:35 12.02.2016

У Львівській області активісти також заблокували проїзд вантажівок з РФ - "Свобода"

2 хв читати
У Львівській області активісти також заблокували проїзд вантажівок з РФ - "Свобода"

У Львівській області на трасі Київ-Чоп активісти партії "Свободи" також блокують проїзд вантажівок з Росії.

Як повідомляє прес-служба ЛГО ВО "Свобода" з посиланням на дані депутата Стрийської районної ради Мар'яна Берездецького, на в'їзді в Стрий 30 активістів "Свободи" зупиняють фури з російськими номерами.

"По рації активіст нам передає про наближення вантажівки з РФ, тоді ми виходимо на пішохідний перехід і блокуємо рух" - цитує прес-служба слова М. Берездецького.

За його словами, за перші дві години вже розвернули 4 вантажівки з російськими номерами, які транзитом через Україну прямують у Європу.

М. Берездецький зазначив, що мета акції полягає в тому, щоб перешкодити проїзду вантажного автотранспорту з Росії в Європу по території України.

Як повідомлялося, акція з блокування фур російських перевізників стартувала 11 лютого в с. Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області. Закарпатські активісти оголосили про створення блокпостів на в'їздах до Закарпатської області для протидії і недопущення в Україну торгового транспорту РФ.

В п'ятницю вранці, 12 лютого, у Волинській області також почалася акція з блокування в'їзду до України вантажних автомобілів з російськими номерами або товарами, виготовленими в РФ.

У свою чергу заступник міністра інфраструктури України Оксана Рейтер заявила, що МІУ має компетенції реагувати на акції громадських активістів у Закарпатській області і на Волині щодо перекриття доріг з метою блокування в'їзду до України вантажних автомобілів з РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА