14:09 22.02.2016

Призупинено роботу відділень "дочки" Сбербанку та ВТБ Банку у Львові, що зазнали нападу

2 хв читати
Призупинено роботу відділень "дочки" Сбербанку та ВТБ Банку у Львові, що зазнали нападу

ПАТ "Сбербанк" (раніше - ПАТ "Дочірній банк Сбербанку Росії", Київ) розцінює шкоду, завдану активістами одному з відділень банку у Львові, як суттєву, у зв'язку з чим його роботу тимчасово припинено, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі банку.

"Факт інцидентів підтверджуємо. Відділенню банку №3 у Львові завдано суттєвої шкоди, його роботу тимчасово припинено. Решта відділень банку працює в штатному режимі", - зазначили в прес-службі.

Говорячи про озвучені під час інциденту обвинувачення з боку активістів, у прес-службі фінустанови наголосили, що ПАТ "Сбербанк" ─ український комерційний банк, що здійснює свою діяльність за ліцензією НБУ, суворо у рамках законодавства України та має довгострокову стратегію розвитку в країні".

У прес-службі ВТБ Банку (Україна) на запит агентства "Інтерфакс-Україна" повідомили, що роботу відділення фінансової установи, яке також зазнало нападу у Львові, буде відновлено найближчим часом.

"Вночі 22 лютого щодо одного з відділень VTB Bank у Львові, розташованого на вул. Стрийській, були вчинені протиправні дії третіх осіб, внаслідок яких спалахнуло одне з підсобних приміщень банку. Ніхто зі співробітників банку фізично не постраждав. Обсяг завданих банку збитків поки що оцінюється. За фактом таких дій буде відкрито кримінальне провадження. Роботу цього відділення буде відновлено найближчим часом, решта відділень банку працює у звичайному режимі", - поінформували в прес-службі банку.

У ВТБ Банку також додали, що обслуговування клієнтів здійснюється цілодобово дистанційно через інтернет-банк VTB Online та доступне всім клієнтам банку в режимі 24/7.

Як повідомлялося, в ніч на понеділок, 22 лютого, прес-служба патрульної поліції Львова повідомила, що пожежники ліквідували пожежі у відділеннях Сбербанку Росії та ВТБ Банку.

У правоохоронному відомстві повідомили, що близько 1:30 невідомі кинули пляшки із запальною сумішшю в будівлі відділення Сбербанку Росії на проспекті Чорновола та на вулиці Івана Франка. У першому випадку пляшка розбила вікно, але не спалахнула. У другому – виникла пожежа, яку згодом ліквідували працівники ДСНС.

Крім того, пожежа спалахнула у відділенні ВТБ Банку на вулиці Стрийській, яку також загасили. Постраждалих унаслідок подій немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДТЕК планує відновити електропостачання знеструмлених споживачів Святошинського району Києва протягом двох годин

Дрони СБУ уразили дві нафтобази в Смоленській області - джерело

ВАКС стягнув у дохід держави квартири, автівки та літаки окупаційного голови Запорізької області

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

ДТЕК має намір до кінця дня підключити знеструмлених споживачів після ранкової атаки в Одесі

Мінсоцполітики України презентувало демографічну стратегію до 2040 року

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

Росіяни вранці вдарили ракетою по Одесі: постраждала жінка, пошкоджено 30 будинків

Удари українських дронів і повені призвели до зниження нафтоперероблення в РФ до 11-місячного мінімуму - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА