11:20 19.03.2016

У катастрофі Боїнга в Ростові-на-Дону загинули 8 українців

1 хв читати
У катастрофі Боїнга в Ростові-на-Дону загинули 8 українців

За останніми даними, вісім громадян України загинули в аварії літака Boeing авіакомпанії Flydubai, який розбився в суботу вранці при заході на посадку в Ростові-на-Дону (РФ), повідомив перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський.

"За останніми даними, загинули 8 українців – 7 дорослих та дитина. Не виключено, що кількість загиблих громадян України може виявитися більшою", - заявив Є. Ігнатовський агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

Крім того, як повідомив Є. Ігнатовський в ефірі телеканалу "112.Україна", наразі МЗС України вживає заходів щодо інформування родичів загиблих.

За його словами, після ідентифікації тіл українське консульство у Ростові-на-Дону разом з родичами вирішуватимуть питання репатріації тіл в Україну.

Як повідомлялося, пасажирський літак Boeing 737-800 NG авіакомпанії Flydubai, що виконував рейс з Дубая (ОАЕ) до Ростова-на-Дону (РФ), розбився вранці в суботу, 19 березня, при заході на посадку.

"Літак робив друге коло, заходячи на посадку з причини несприятливих погодних умов, при посадці зачепив крилом злітно-посадкову смугу, почав руйнуватися і загорівся", - повідомило Міністерство з надзвичайних ситуацій Російської Федерації.

За даними МНС РФ, на борту лайнера перебували 62 людина - 55 пасажирів і сім членів екіпажу. Всі вони загинули.

Раніше Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України повідомив, що за попередніми даними, на борту літака перебували 7 громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА