17:32 22.04.2016

У Кіровограді заводу "Червона зірка" повернули історичну назву "Ельворті"

2 хв читати
У Кіровограді заводу "Червона зірка" повернули історичну назву "Ельворті"

Під час загальних зборів акціонерів ПАТ "Червона зірка" в п'ятницю було прийнято одноголосне рішення про повернення заводу історичної назви "Ельворті" (Elvorti) - на честь засновників: англійських підприємців Роберта і Томаса Ельворті.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", перейменування заводу - це повернення до історичної назви підприємства, яке свого часу було найбільшим виробником посівної техніки на території Європи.

Зміна назви не пов'язана з так званим "законом про декомунізацію", адже рішення про повернення підприємству історичного імені керівництво підприємства ухвалило ще в 2008 році. Саме тоді був затверджений план ребредингу заводу, який поступово втілювався в життя.

У рамках цього плану проводилася модернізація підприємства: впровадження нових технологій виробництва, заміна обладнання, переобладнання виробничих площ.

Наступним кроком стало виведення на ринок принципово нових і модернізованих машин: широкозахватних посівних комплексів, сівалок точного висіву, культиваторів, обприскувачів - техніки, що відповідає вимогам споживача, здатних конкурувати на світовому ринку сільгосптехніки.

З 2013 року підприємство почало використовувати подвійний логотип Chervona Zirka/Elvorti для маркування своєї продукції.

ВАТ "Червона зірка" - провідний виробник посівної і грунтообробної техніки в Україні. Підприємство орієнтується на проектування сільгоспмашин світового рівня, призначених для роботи із застосуванням сучасних технологій обробки грунту. Управління усіма аспектами діяльності ВАТ "Червона зірка" здійснюється за єдиними принципами у рамках єдиної інтегрованої системи менеджменту, що відповідає вимогам системи ISO 9001: 2008 (ISO 9001:2009). Частка експорту в обсязі реалізації продукції становить близько 55%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА