19:50 28.04.2016

Ток-шоу "Шустер Life" 29 квітня транслюватиметься на телеканалі "Київ" - КМДА

2 хв читати
Ток-шоу "Шустер Life" 29 квітня транслюватиметься на телеканалі "Київ" - КМДА

Ток-шоу журналіста і телеведучого Савіка Шустера "Шустер life" 29 квітня транслюватиметься на столичному комунальному телеканалі "Київ".

Як повідомила в четвер прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на директора телеканалу Світлану Криворучко, перша трансляція відбудеться вже в п'ятницю, 29 квітня, о 20:30.

"Редакційна рада і колектив телеканалу радісно підтримали ідею мера Києва Віталія Кличка щодо трансляції ток-шоу Савіка Шустера на каналі "Київ". Переконана, що це позитивно вплине на розвиток столичного телебачення", - зазначила С.Криворучко.

С.Шустер веде своє ток-шоу в прямому ефірі на своєму телеканалі 3S.tv, яке періодично транслюють національні телеканали.

Як повідомлялося, 26 квітня стало відомо, що відомому журналісту Савіку Шустеру було анульовано ліцензію на роботу в Україні. У Київському центрі зайнятості пояснили, що таке рішення було ухвалено на підставі отриманої від Державної служби зайнятості інформації про відкрите стосовно нього кримінальне провадження.

Сам С.Шустер раніше заявив, що вважає цілеспрямованим ухвалення такого рішення напередодні свят. Телеведучий також повідомив, що написав заяву на скасування рішення про анулювання його дозволу на роботу в Україні й оголосив голодовку до моменту повернення йому права працювати в Україні.

Того самого дня мер Києва Віталій Кличко відзначив неправильність того, що відбувається навколо журналіста і телеведучого Савіка Шустера у зв'язку з анулюванням його ліцензії на роботу в Україні, та запропонував організувати трансляцію ток-шоу і на телеканалі "Київ".

"Я вважаю те, що роблять із Савіком Шустером, неправильним (м'яко кажучи). Оскільки Савік заявив, що поки що продовжить виходити в ефір, в якості підтримки запропонував йому трансляцію його ток-шоу і на телеканалі "Київ", - написав В.Кличко на своїй сторінці у Facebook у вівторок увечері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

На Вінниччині невідомі вночі розстріляли поліцейських, один із них загинув, у двох областях запроваджено спецоперацію

Ворог за добу здійснив майже 300 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, є загиблий

На Харківщині з-під завалів зруйнованої ворожими обстрілами госпбудівлі врятовано людину

Окупанти продовжують обстрілювати Дніпропетровську область, суботу оголошено Днем жалоби через жертви напередодні

Ліквідовано дві ворожі керовані авіаракети та три розвіддрони

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

Росіяни вдарили ракетами по Запоріжжю, пошкоджено об'єкт інфраструктури

Росіяни за добу здійснили 29 ракетних і 67 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА