20:31 28.04.2016

Обмеження руху діють на дорогах Київ-Одеса та Київ-Знам’янка у зв'язку з ремонтом

2 хв читати
Обмеження руху діють на дорогах Київ-Одеса та Київ-Знам’янка у зв'язку з ремонтом

Рух автотранспорту через проведення дорожніх робіт із капітального ремонту на окремих ділянках автодоріг державного значення Київ-Одеса та Київ-Знам’янка обмежено.

За даними управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Київській області, обмеження руху діють на таких ділянках автодороги Київ-Одеса у напрямку Києва: на 20 км, біля села Круглик (міст через річку Сіверка), на 32-34 км, біля села Калинівка (міст через залізничні колії); на 58-64 км, біля населених пунктів Пінчуки та Вінницькі Стави. При цьому організовано двосторонній рух смугою у напрямку Одеси.

У напрямку Одеси обмеження діє на 36-42 км, поблизу села Хлепча (міст через річку Стугна) і на 77-80 км біля стаціонарного поста. Організовано двосторонній рух смугою в напрямку міста Києва.

Окрім того, частково перекрито автодорогу Київ-Знам’янка (Н-01). Капітальні ремонтно-дорожні роботи здійснюються на таких ділянках у напрямку Києва: на 16-20 км, поблизу повороту на село Лісники; на 21-25 км, поблизу села Ходосіївка; на 28 км, поблизу села Романків; на 30-39 км, село Нові Безрадичі, на 40-43 км село Таценки, організовано двосторонній рух смугою у напрямі міста Знам’янка.

У напрямку Знам’янки дорогу перекрито: на 25-28 км, поворот у напрямку села Креничі, поблизу села Підгірці; на 29-30 км, біля села Романків, організовано двосторонній рух смугою у напрямку міста Києва.

Крім того, на 25 км автодороги Київ-Знам’янка (поворот у напрямку села Креничі), на транспортній розв'язці перекрито рух для всіх видів транспорту. Крім того, часткове обмеження в русі діє на транспортній розв'язці при в'їзді до Обухова, на 43 км зазначеної автодороги.

"Звертаємося до водіїв із проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, враховувати зазначені обмеження під час планування маршрутів, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і вимог дорожніх знаків, насамперед тимчасово встановлених", - зазначає поліція.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА