12:21 02.05.2016

Поліція знайшла три гранати в підземному переході неподалік Куликова поля в Одесі

1 хв читати
Поліція знайшла три гранати в підземному переході неподалік Куликова поля в Одесі

Поліція знайшла три гранати в підземному переході біля Одеського залізничного вокзалу – неподалік Куликова поля.

Як повідомила кореспонденту "Інтерфакс-Україна" головний спеціаліст відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області Дарина Ярчук, за цим фактом розпочато перевірку.

Прохід на Куликове поле, де 2 травня на 14.00 заплановано панахиду за загиблими в Будинку профспілок, досі закрито через повідомлення про мінування.

Також, за інформацією Приморського відділу поліції Одеси, в центрі міста затримано чоловіка з димовою шашкою.

"Під час оперативного опрацювання території оперативного обслуговування співробітники поліції на вул. Дерибасівській біля автомобіля марки "Газель" знайшли вибуховий пристрій, схожий на димову шашку. На місці події також було затримано 20-річного чоловіка, причетність якого до цієї події встановлюється", - повідомили в поліції.

Також за інформацією відділу комунікації ГУ Нацполіції в Одеській області, на Куликовому полі правоохоронці затримали нетверезого чоловіка, який, намагаючись пройти через рамку металошукача, затіяв бійку зі співробітниками поліції, чим порушив громадський порядок. Правопорушника затримано.

Як повідомив речник ГУ Нацполіції в Одеській області Андрій Костюк в ефірі телеканалу "112.Україна" в понеділок, затриманий молодий чоловік був з явними ознаками алкогольного сп'яніння і намагався прорватися на територію Куликова поля.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА