12:58 02.05.2016

Ніхто з українських військових не постраждав за минулу добу в зоні АТО

1 хв читати
Ніхто з українських військових не постраждав за минулу добу в зоні АТО

Ніхто з українських військових не загинув і не був поранений унаслідок обстрілів за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій і обстрілів жоден український військовий не загинув і не був поранений", - сказав А.Лисенко на брифінгу в понеділок.

Так, на луганському напрямку поблизу Новозванівки бойовики застосували стрілецьку зброю і гранатомет. На донецькому напрямку єдиним порушенням перемир'я був 15-хвилинний обстріл із застосуванням стрілецької зброї і гранатометів у районі Авдіївки.

"Інші чотири провокації сталися на маріупольському напрямку. Зокрема, бойовики, які перебували неподалік села Комінтернового стріляли із зенітних установок і гранатометів по позиціях сил АТО біля Водяного, а також із гранатомета по позиціях ЗСУ біля Талаківки, - повідомив А.Лисенко.

Ще дві провокації, за його словами, було зафіксовано біля Гранітного, де бойовики застосували гранатомети та зенітну установку по позиціях українських військових.

Усі провокації були короткостроковими, зазначив спікер АП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА