19:23 04.05.2016

Розенко перевірить інформацію про незаконне виділення з держбюджету 60 млрд грн соцвиплат

1 хв читати
Розенко перевірить інформацію про незаконне виділення з держбюджету 60 млрд грн соцвиплат

Київ. 4 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко доручив Міністерству фінансів, Міністерству соціальної політики та Пенсійному фонду відзвітувати про результати верифікації соціальних виплат.

"Кілька днів тому в ЗМІ було поширено "сенсаційну" заяву про 60 млрд соціальних виплат, які нібито незаконно виплачуються з державного бюджету. Цифра "незаконних соцвиплат" вразила навіть мене, особливо якщо взяти до уваги те, що загалом на всі соцвиплати з держбюджету цього року виділено близько 45 млрд грн. Проте озвучена інформація свідчить або про переконливий масштаб незаконних соціальних виплат у Україні, або про недостовірність цих цифр і відверте маніпулювання вказаними фактами чиновниками різних рівнів", - написав П.Розенко на своїй сторінці у Фейсбук у середу.

Для з'ясування ситуації, як зазначив віце-прем'єр, він підписав окреме доручення Міністерству фінансів, Мінсоцполітики та Пенсійному фонду щодо надання йому наявних в цих органах фактів зловживань під час призначення і виплат пенсій та соцдопомог в Україні.

"Хотілося б знати, як ці державні органи влади в межах своєї компетенції здійснюють заходи з припинення таких незаконних дій? З’ясуємо. З кожною озвученою цифрою, з кожним оприлюдненим фактом незаконних виплат. Регулярно інформуватиму про стан вказаної роботи", - заявив П.Розенко.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА