12:26 05.05.2016

Додаткові маршрути наземного транспорту буде організовано в Києві на час ремонту ескалаторів ст. м. "Вокзальна"

2 хв читати
Додаткові маршрути наземного транспорту буде організовано в Києві на час ремонту ескалаторів ст. м. "Вокзальна"

Київська влада розробила додаткові маршрути наземного транспорту на період планового капітального ремонту ескалаторів на станції метро "Вокзальна".

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на заступника її голови Миколи Поворозника, також буде збільшено кількість рухомого складу на наявних маршрутах відповідно до пасажиропотоку.

Так, з 11 травня 2016 року на станції метро "Вокзальна" в цілодобовому режимі проводитиметься плановий капітальний ремонт ескалаторів. На час ремонту метрополітен буде вимушений закривати станцію на вхід у пікові години.

"З понеділка до четверга станція не прийматиме пасажирів з 7:00 до 9:30 і з 16:00 до 19:30, а в п'ятницю - з 7:00 до 9:30 і з 14:30 до 19:30. В суботу - з 7:00 до 9:00 ранку. Такий графік роботи обумовлений необхідністю підйому пасажирів із станції на поверхню і відвертання скупчення людей на платформах. В указаний час два з трьох ескалаторів працюватимуть тільки на підйом, один буде в ремонті. Роботи планується завершити до 6 вересня 2016 року", - сказав М.Поворозник.

Щоб уникнути незручностей, розроблені додаткові маршрути наземного транспорту для підвезення пасажирів до найближчих станцій метрополітену, а саме:автобусний маршрут № 7к "Залізничний вокзал "Центральний" - станція метро "Університет"; тролейбусний маршрут № 14к "Залізничний вокзал "Центральний" - ст. метро "Олімпійська" - ст. метро "Палац спорту".

Крім того, пасажири можуть скористатися наявними маршрутами наземного транспорту: автобусний маршрут № 5 "Залізничний вокзал "Центральний" - вул. Ізюмська"; автобусний маршрут № 7 " Залізничний вокзал "Центральний" - Львівська площа"; автобус №114 "Залізничний вокзал "Центральний" - вул. Милославська.

Крім того, діють: тролейбусний маршрут № 12 " Залізничний вокзал "Центральний" -вул. Смолича"; тролейбусний маршрут № 14 " Залізничний вокзал "Центральний" - Ботанічний сад"; тролейбусний маршрут № 33 " Залізничний вокзал "Південний" - Мінський масив"; трамвайні маршрути № 1 "ст. Старовокзальна - Михайлівська Борщагівка; № 3 "ст. Старовокзальна - ст. Кільцева дорога; № 15 "вул. Старовокзальна - Автогенний завод"; № 18 "Вул. Старовокзальна - Контрактова пл.", а також курсує міська електричка.

"З метою інформування киян і гостей столиці в салонах рухомого складу наземного транспорту з 27 квітня розміщені інформаційні постери з повною інформацією про час роботи і час закриття руху на станції метро "Вокзальна". Крім того, у рамках співпраці з "Укрзалізницею" інформування пасажирів здійснюється на Центральному залізничному вокзалі, у вестибюлях метрополітену, біля кас у вигляді постерів. Звукові оголошення на ескалаторах метрополітену, а також на Борщагівській лінії швидкісного трамвая і на магістральних маршрутах", - підсумував заступник голови КМДА Н. Поворозник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА