12:28 05.05.2016

Причина конфлікту біля "7 каналу" в Одесі - ДТП, повідомили в поліції

2 хв читати
Причина конфлікту біля "7 каналу" в Одесі - ДТП, повідомили в поліції

Бійка між невідомими і співробітниками одеського "7 каналу", за якою пролунала стрільба, сталася через ДТП, повідомив спікер Головного управління Національної поліції України в Одеській області Андрій Костюк.

За його словами, правоохоронці встановили, що 3 травня в районі Олександрівського проспекту автомобіль Nissan Sunny, рухаючись заднім ходом, врізався в Honda і поїхав з місця аварії.

Власник постраждалої машини вирішив самостійно вирішити цю ситуацію. Він дізнався ім'я власника автомобіля, що втік з місця ДТП, і через свого знайомого домовився про зустріч з ним біля офісу телеканалу.

Проте пізніше виявилось, зустріч була призначена із звідним братом власника машини, співробітником телеканалу, який не мав відношення до ДТП, але мав такі самі прізвище, ім'я і по батькові, як у винуватця аварії.

Під час зустрічі зав'язалася бійка, що закінчилася стрільбою. Зараз слідство встановлює, хто зробив перший постріл.

При цьому правоохоронці розширили кваліфікації кримінального провадження. Тепер воно розслідується за ч. 2 ст. 15 ч. 2 п. 1-7 ст. 115 (замах на вбивство) і за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Особа власника автомобіля Honda вже встановлена - це житель Білгород-Дністровського. Постраждалі його впізнали. Також встановлено особи приятелів автомобіліста, які можуть бути причетні до злочину. Зараз поліція їх шукає.

Як повідомлялося, у вівторок, 3 травня, невідомі близько 16:00 напали на журналістів біля входу в офіс телеканалу. Під час конфлікту, який стався перед будівлею, двоє чоловіків спочатку побилися із співробітниками "7 каналу", а потім ще один чоловік вистрілив в представників ЗМІ з рушниці, яку дістав з машини. В результаті бійки і стрільби постраждали три співробітники телеканалу, у одного з них зламаний ніс, у іншого розсічено брову, у третього - травми спини.

"7 канал" - один із найстаріших в Одесі. В різний час до нього мали відношення колишні мери Одеси Руслан Боделан, Едуард Гурвіц, Олексій Костусев. Зараз канал пов'язують з бізнесменом Аднаном Ківаном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА