20:08 05.05.2016

Рада прокурорів України обрала голову, його заступника та секретаря

1 хв читати

Рада прокурорів України на організаційному засіданні в четвер обрала свого голову та його заступника - ними стали, відповідно, прокурор із Києва Валентин Брянцев та прокурор із Харківської області Юрій Ковальов.

"5 травня на організаційному засіданні Рада прокурорів України (...) обрала зі свого складу голову Ради прокурорів України - прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Києва Валентина Брянцева, а також заступника голови - прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Харківської області Юрія Ковальова", - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Крім того, обрано секретаря Ради прокурорів - ним призначено прокурора Нікопольської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Богдана Чегіля.

"Таким чином, Рада прокурорів України фактично приступила до виконання своїх обов'язків", - підсумували в прес-службі Генпрокуратури.

Як повідомлялося, 28 квітня Всеукраїнська конференція працівників прокуратури обрала органи прокурорського самоврядування за своєю квотою - членів кваліфікаційно-дисциплінарної комісії та Ради прокурорів. До Ради прокурорів тоді обрали 11 осіб за прокурорською квотою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА