12:43 17.05.2016

"Нафтогаз" не виявив конфлікту інтересів у працівників, причетних до офшорів

2 хв читати
"Нафтогаз" не виявив конфлікту інтересів у працівників, причетних до офшорів

НАК "Нафтогаз України" за результатами внутрішньої перевірки не виявив порушень внутрішніх положень держхолдингу або конфлікту інтересів у працівників, що мали причетність до офшорів.

За даними прес-служби НАК, заступник голови правління Сергій Коновець є міноритарним співвласником холдингової компанії Kvassir Global inc., зареєстрованої на Британських Віргінських островах у 2009 році, коли він жив і офіційно працював за межами України. Діяльність компаній, що входять до групи, пов'язана з виробництвом гігієнічних наповнювачів для домашніх тварин.

Діяльність Kvassir Global inc. жодним чином не пов'язана з роботою С. Конівця в "Нафтогазі", компанія не є і не була покупцем або постачальником підприємств, що входять до НАК або будь-яких інших компаній нафтогазового комплексу України. Інвестиції в Kvassir Global inc. відображені в декларації С. Коновця з моменту його повернення до України. Співвласниками компанії є кілька українських та іноземних інвесторів, які не пов'язані з групою "Нафтогаз", не є і не були державними службовцями і не займаються і не займалися політичною діяльністю.

Голова правління ПАТ "Укртранснафта" Микола Гавриленко згаданий як співвласник компанії TURITELLA, зареєстрованої у 1999 році в Панамі. Водночас ще в 2007 році він вийшов із числа акціонерів TURITELLA і з того часу не має до цієї компанії жодного відношення.

"Компанія продовжує аналіз переліку осіб, згаданих у панамських документах, та інформуватиме про результати", - резюмують у НАК.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі над Дніпропетровською областю було збито 24 БПЛА і ракети

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА