20:12 25.05.2016

Турчинов: Моя дружина та її колега не постраждали, спасибі охоронцеві й поліцейським

2 хв читати
Турчинов: Моя дружина та її колега не постраждали, спасибі охоронцеві й поліцейським

Київ. 25 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив, що його дружина Анна і колега, яка перебувала поруч, не постраждали в результаті нападу.

"Слава Богу, що моя дружина і її колега, яка була поруч ыз нею, не постраждали. Хочу подякувати охоронцю, завдяки діям якого було врятовано людське життя, а також співробітникам Національної поліції України, які оперативно приїхали на місце злочину і затримали нападника", - написав він на сторінці в Фейсбук.

О.Турчинов також зазначив: "Терористи не можуть подолати нас у бою, тому намагаються підступно зводити рахунки з беззахисними жінками. Але їм не вдасться залякати ані мене, ані мою сім'ю".

Як повідомив раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, житель Донецької області, який приїхав до Києва з окупованої території, в середу вдень напав з ножем на дружину секретаря РНБО Олександра Турчинова Анну, вона не постраждала.

"Кілька годин тому на дружину Турчинова було скоєно збройний напад... Зловмисник напав на Анну Турчинову просто в інституті, де вона працює. Напав з ножем... Нападник, житель Донецької області, приїхав цілеспрямовано з окупованої території для нападу на сім'ю Турчинова", - написав він на сторінці в Фейсбук.

За словами глави МВС, нападника "знешкодили і затримали", Національна поліція спрацювала оперативно. Зараз триває слідство, затриманого допитують.

"У затриманого терориста витягли комплект холодної зброї. На допиті він поводився нахабно, погрожуючи Турчинову і керівництву держави, кричав, що його справу доведуть до кінця інші", - зазначив А.Аваков.

У свою чергу, Головне управління Національної поліції Києва повідомило, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, не називаючи імена його учасників. " Близько 16:00 невідомий чоловік зайшов до приміщення ВНЗ з ножем і накинувся на співробітницю. У цей момент поруч була охорона закладу, яка і затримала нападника. Поліція прибула за кілька хвилин. Зараз зі зловмисником працюють слідчі. Постраждалих у результаті його дій немає" , - йдеться в повідомленні, однак ім'я жертви нападу не названо.

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ст. 15 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За інформацією департаменту МВС України, зловмисника затримано за ст. 208 КПК України. Наразі його допитують.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА